Montag, 7. Januar 2019

Tindrem un entrada freda Àrica continental ,entre dijous i divendres el max per finalitzar diumenge. La neu i precipitació restringida al pirineu Occidental

Meteo Garraf liked
Bon dia! Tindrem un entrada freda Àrica continental ,entre dijous i divendres el max per finalitzar diumenge. La neu i precipitació restringida al pirineu Occidental, avui models com WRF-ARW de meteoexploracion força optimistes mostren gruixos de 10-20cm.

Si un familiar desapareix no esperis 24 hores per avisar-nos, vine a una comissaria i denuncia la desaparició el més aviat possible.

🆘 ALERTA DESAPARECIDO liked
Si un familiar desapareix no esperis 24 hores per avisar-nos, vine a una comissaria i denuncia la desaparició el més aviat possible. Les primeres hores són clau!

La Policía de Alemania registra la vivienda de un joven de 19 años tras la filtración de datos de más de 400 políticos

28m28 minutes ago
La Policía de Alemania registra la vivienda de un joven de 19 años tras la filtración de datos de más de 400 políticos

Tres dotacions de #bomberscat han treballat aquesta matinada en l'incendi d'un camió que transportava cosmètics i que ha cremat a la C-58 (Ripollet).

2h2 hours ago
Tres dotacions de han treballat aquesta matinada en l'incendi d'un camió que transportava cosmètics i que ha cremat a la C-58 (Ripollet). En aquests moments se n'està buidant la càrrega fora de la carretera.

6 dotacions terrestres #PompièrsAran i 1 helicòpter treballen en l'incendi de pastures d'Arties.

ATBRIF liked
6 dotacions terrestres i 1 helicòpter treballen en l'incendi de pastures d'Arties. Cap estabilitzat; flancs actius. Es traballa amb estratègia per confinar foc al fons barranc Salider, on es deixarà cremar de forma controlada per eliminar matollar