Montag, 18. März 2019

Imagen #masasdeaire últimas 6 horas. Azules: masas polares, verdes: masas tropicales, rojos: aire estratosférico

13m13 minutes ago
Imagen últimas 6 horas. Azules: masas polares, verdes: masas tropicales, rojos: aire estratosférico

The suspect of the shooting at the #24oktoberplein was arrested at the Oudenoord in Utrecht. Earlier the police published information and a photo of this same person.

  1. 2h2 hours ago
    The suspect of the shooting at the was arrested at the Oudenoord in Utrecht. Earlier the police published information and a photo of this same person.
  2. RT Burgemeester Van Zanen: "We leven mee met de nabestaanden van de slachtoffers, de gewonden en alle mensen die bij het schietincident waren vanochtend. We houden elkaar vast en steunen degenen die treuren." (tekening: )

    1. 3h3 hours ago
      De verdachte van betrokkenheid bij de mogelijke aanslag aan het is aangehouden tijdens een inval aan de Oudenoord in Utrecht. Het gaat om de man van wie eerder door de politie gegevens en beelden zijn verspreid.
    2. As reported in the press conference: The police arrested a man for his involvement in the shooting at the in .
    3. Zoals zojuist gemeld in de persconferentie: Zojuist heeft de politie een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mogelijke aanslag vanmorgen aan het in .
    4. RT Live persconferentie van burgemeester, en om 18.00 uur. O.a. te volgen via RTV Utrecht

De politie heeft aan het begin van de avond een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident vanmorgen aan het 24 oktoberplein in Utrecht.

32m32 minutes ago
De politie heeft aan het begin van de avond een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident vanmorgen aan het 24 oktoberplein in Utrecht. Het onderzoek is nog in volle gang. Meer informatie in dit persbericht:

Si estás en #Utrecht o tienes familia allí, tfnos de emergencia de Embajada Española: 0652665078 (desde España 0031 652665078) Por respeto a las víctimas, por favor, NO compartas imágenes de los heridos, NI tampoco bulos.

AUGC Guardia Civil and 2 others liked
Si estás en o tienes familia allí, tfnos de emergencia de Embajada Española: 0652665078 (desde España 0031 652665078) Por respeto a las víctimas, por favor, NO compartas imágenes de los heridos, NI tampoco bulos. Datos oficiales:

Ja pots consultar la #meteodebutxaca d'avui. El temps, per llegir-lo amb subtítols! Demà tindrem de tot una mica, fins i tot possibilitat de ruixats!

25m25 minutes ago
Ja pots consultar la d'avui. El temps, per llegir-lo amb subtítols! Demà tindrem de tot una mica, fins i tot possibilitat de ruixats!

Un accident a l'AP-7 a Montmeló provoca aturades de 2km en sentit sud. Prudència!

2h2 hours ago
⚠🚧 Un accident a l'AP-7 a Montmeló provoca aturades de 2km en sentit sud. Prudència!