Dienstag, 22. Januar 2019

La plaza mayor de #Mosqueruela en medio de la ventisca. Ambiente puramente invernal. La temperatura actual (22:00h) ronda los -2°C..

Tutiempo liked
La plaza mayor de en medio de la ventisca. Ambiente puramente invernal. La temperatura actual (22:00h) ronda los -2°C, el viento sopla con velocidades medias de 45-50km/h y las rachas se acercan ya a los 80 km/h. La sensación térmica ronda en la localidad los -20°C.

Snowfall finally reported also from the eastern Belgium today, Jan 22nd - thanks to Joshua Radoes for the report!

1h1 hour ago
Snowfall finally reported also from the eastern Belgium today, Jan 22nd - thanks to Joshua Radoes for the report!

Aquesta tarda (avís 17.13h) un incendi ha cremat una pila de neumàtics i ha afectat el plàstic de la sitja d'una granja a Santa Eugènia de Nerellà, a Bellver de Cerdanya.

2h2 hours ago
📷 Aquesta tarda (avís 17.13h) un incendi ha cremat una pila de neumàtics i ha afectat el plàstic de la sitja d'una granja a Santa Eugènia de Nerellà, a Bellver de Cerdanya. Hi hem treballat 4 dotacions amb el suport d'una màquina retroexcavadora

Valenciana-¡Atención mañana! Rachas de viento del oeste y noroeste muy fuerte, de 90 a 110 km/h. Aviso naranja activado en todo el territorio a partir de las 6 de la mañana y hasta el final del día.

Adrian HF and Meteo Caudete liked
⚠️¡Atención mañana! Rachas de viento del oeste y noroeste muy fuerte, de 90 a 110 km/h. Aviso naranja activado en todo el territorio a partir de las 6 de la mañana y hasta el final del día.

bomberscat hem treballat en un incendi a la urbanització la Llosa de Cambrils (avís 18.59h).


  1. hem treballat en un incendi a la urbanització la Llosa de Cambrils (avís 18.59h). El foc ha cremat la terrassa recoberta de fusta, d'un xalet de 2 plantes, però no l'interior que ha quedat afectat pel fum. Cap persona ferida. Hi hem treballat 5 vhes

DESACTIVADA-Este es Tomás y ha #desaparecido en #Valencia ¿Lo has visto?

1h1 hour ago
🆘 ALERTA DESAPARECIDO liked
3h3 hours ago
🆘URGENTE⚠ Este es Tomás y ha en ¿Lo has visto? Llámanos ☎️062 ☎️091 ☎️112 Tu RT puede ayudarle

LOCALIZADO EN BUEN ESTADO!

CONTINUA DESAPARECIDA-NEREA BONNIN SÁNCHEZ-Deaparece el 09-10-2018 en Palma de Mallorca-edad 16 años.

VOST ANDALUCIA liked
6h6 hours ago


NEREA BONNIN SÁNCHEZ-Deaparece el 09-10-2018 en Palma de Mallorca-edad 16 años.

Veient aquests mapes del corrent en jet, no seria d'estranyar veure acumulacions properes als 2 metres ..

Jordi Campos and 2 others liked
Veient aquests mapes del corrent en jet, no seria d'estranyar veure acumulacions properes als 2 metres en alguns indrets "top" en nortades al vessant nord del Pirineu: Bagergue-Baqueira/Pas de la Casa/Arcalís. Per suposat nevada que saltarà també al vessant sud i amb ganes.