Donnerstag, 10. Januar 2019

La #fredorada ha arribat de matinada i ha provocat que les #mínimes es desplomessin fins a -15º a llocs elevats del #Pirineu. Temperatures baixes que no han tocat fons perquè el #vent bufa fort..

 

MeteoMoià liked
La ha arribat de matinada i ha provocat que les es desplomessin fins a -15º a llocs elevats del . Temperatures baixes que no han tocat fons perquè el bufa fort: >130km/h () i (🌊 i algunes destrosses)

Desaparición en #OrihuelaCosta: Tras varios días de intensa búsqueda aérea y terrestre por parte de efectivos de seguridad y emergencias, pasamos a una fase de búsqueda más amplia a lo largo de todo el municipio de #Orihuela y ..

🆘 ALERTA DESAPARECIDO liked
Desaparición en : Tras varios días de intensa búsqueda aérea y terrestre por parte de efectivos de seguridad y emergencias, pasamos a una fase de búsqueda más amplia a lo largo de todo el municipio de y alrededores, focalizada en la difusión de carteles.

MARTÍN VIVES PRATS- Desaparece el 09-01-2019 en Palma de Mallorco (illes Balears)- edad 48 años-Localizado el cuerpo sin vida!

 
3h3 hours ago
MARTÍN VIVES PRATS- Desaparece el 09-01-2019 en Palma de Mallorco (illes Balears)- edad 48 años-Localizado el cuerpo sin vida!

meteocat avisa que les temperatures mínimes seran extremes gairebé a tot #Catalunya aquesta propera nit. Protegiu-vos del #fred #WinterIsHere #ProteccioCivil

Retweeted
. avisa que les temperatures mínimes seran extremes gairebé a tot aquesta propera nit. Protegiu-vos del

Ratxa màxima de 138 km/h. Molt de compte!!

3h3 hours ago