Sonntag, 7. Juli 2019

Bon dia! Com heu passat la nit🌜? Amb aquestes mínimes pot ser que no massa bé🥵! Nit sufocant a les comarques centrals, on les temperatures no han baixat en algunes ..


Bon dia! Com heu passat la nit🌜? Amb aquestes mínimes pot ser que no massa bé🥵! Nit sufocant a les comarques centrals, on les temperatures no han baixat en algunes localitats dels 30 ºC.😱😱

Aigua va!! @elportdelaselva..

 

Sònia Papell and Àlex Van der Laan liked

¡Reventón seco de libro! Esta tarde (06/07/2019), Carretera RM-711 entre #Lorca y #CaravacaDeLaCruz (#Murcia). La precipitación no llega a superficie (o solo unas gotas alcanzan el suelo) y las rachas de viento son localmente muy fuertes.

Juan Amela and Ignacio Villaverde liked
¡Reventón seco de libro! Esta tarde (06/07/2019), Carretera RM-711 entre y (). La precipitación no llega a superficie (o solo unas gotas alcanzan el suelo) y las rachas de viento son localmente muy fuertes. . Vídeo: Juan G. Ruiz.

Seguiment #tempestes a Castelló i a València: Cap dels dos consorcis ha tingut serveis relacionats. Ratxes de vent km/h: @AEMET_CValencia Valencia aeroport: 39 Lliria:..

4m4 minutes ago
Seguiment a Castelló i a València: Cap dels dos consorcis ha tingut serveis relacionats. Ratxes de vent km/h: Valencia aeroport: 39 Lliria: 34 Torreblanca 27 S'han registrat tempestes amb precipitacions a algunes zones de Morella i Castelló.

Nou incendi a causa d'un llamp a Mas Vermell #Querol

Retweeted
🔥 Nou incendi a causa d'un llamp a Mas Vermell

bomberscat ens hem activat amb 14 dotacions (11 terrestres i 3 #MAER) per un #incendi de vegetació forestal a #Argençola #Anoia, ara ja CONTROLAT

ATBRIF liked
ens hem activat amb 14 dotacions (11 terrestres i 3 ) per un de vegetació forestal a , ara ja CONTROLAT (Avís 13.02h)

Así detuvimos en #Tenerife a uno de los integrantes de una peligrosa banda de atracadores reclamado por #ReinoUnido.

VOST Madrid liked
📹Así detuvimos en a uno de los integrantes de una peligrosa banda de atracadores reclamado por . Llegó a burlando los controles de seguridad gracias al pasaporte de un familiar con el que guardaba un importante parecido físico

Dispositiu Incendi Indústria Tarragona @bomberscat @semgencat

Bombers Sitges and 3 others follow
Dispositiu Incendi Indústria Tarragona

11% chance of another huge earthquake in Southern California, scientists say

 

 

11% chance of another huge earthquake in Southern California, scientists say

https://www.latimes.com/local/lanow/la-me-huge-earthquake-forecast-southern-california-20190705-story.html

Localizado un arsenal de #armas de guerra tras la desarticulación de una organización criminal holandesa en la provincia de #Málaga.

 

4m4 minutes ago
🚩 Localizado un arsenal de de guerra tras la desarticulación de una organización criminal holandesa en la provincia de . Una red que constituía el mayor almacén de Europa de sustancias precursoras para la elaboración de sintéticas.

Gent de les províncies de Lleida i Tarragona, teniu diversos nuclis tempestuosos entrant per ponent. Ull que si fem cas del radar, poden ser localment intensos amb llamps i trons.


Gent de les províncies de Lleida i Tarragona, teniu diversos nuclis tempestuosos entrant per ponent. Ull que si fem cas del radar, poden ser localment intensos amb llamps i trons.